پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 92302
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1397 - 12:07
    استعفای دیگر دردولت دوازدهم:

    استعفای بی سروصدای قائم مقام آخوندی/خداحافظی مرد شماره یک قرارداد غربی

    قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین الملل استعفا کرد.

     استعفای بی سروصدای قائم مقام آخوندی/خداحافظی مرد شماره یک قرارداد غربی

     اصغر فخریه کاشان اواخر سال 92 از سوی عباس آخوندی ابتدا به عنوان مشاور وزیر راه و شهرسازی  و در ادامه به عنوان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین الملل وزیر منصوب شد. وی فرد اول قرارداد خرید 200 فروند هواپیمای ایرباس، بوئینگ و ATR محسوب می‌شود.

    گفته می‌شود وی اسفندماه سال گذشته استعفا می‌دهد که وزیر راه و شهرسازی با آن مخالف می‌کند و در نهایت آخوندی با استعفای دوم فخریه‌کاشان موافقت می‌کند.

    گرچه تاکنون 11 فروند هواپیمای ایرباس و ATR قراردادهای ذکر شده به ایران تحویل شده، اما نحوه تامین منابع مالی هواپیماهای خریداری شده به خصوص بوئینگ یکی از چالش‌های دولت و وزارت راه و شهرسازی بوده است. با توجه به ارتباطات فخریه کاشان در حوزه تجارت و خداحافظی وی با پُست قائم مقام وزیر راه و شهرسازی احتمالا روند تحویل هواپیماها به هما کُند خواهد شد.

     فارغ از امضای قراردادهای مبهم  و کلان خرید هواپیما از دو کمپانی بوئینگ و ایرباس، بخش حمل‌ونقل هوایی کشور در دولت یازدهم و دوازدهم با حواشی بسیاری روبرو بوده است. مهرماه سال 92 با حکم  وزیر راه و شهرسازی، علی‌ محمد نوریان به عنوان قائم‌ مقام وزیر در امور هوانوردی و هواشناسی منصوب شد. حدود یکسال بعد از این انتصاب یعنی پاییز سال 93  نوریان به‌دلیل آنچه اختلاف سلیقه با جهانگیریان رئیس مستعفی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام می‌شد، از سمت خود کناره‌گیری کرد.

    اسفند همان سال و در فاصله چند روز مانده به نوروز 94 مدیرعامل وقت شرکت فرودگاه‌های کشور به طور ناگهانی از سوی وزیر راه و شهرسازی برکنار شده بود.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما